Om os

Vi er et lokalt stenhuggeri grundlagt i Skive i 1960.

Stenhuggeriet er drevet i familien gennem 3 generationer. Først af Stenhugger mester, Martin Brodersen. Sidenhen af stenhugger mester Olav Brodersen og drives i dag af stenhugger mester Jakob Brodersen.

Hos os er kunden eller den pårørende altid i centrum. Vi ligger en stor ære i at opfylde alle kundes ønsker, så deres produkt bliver lige netop som denne ønsker det.

Vi har en stor og bred udstilling af forskellige granit typer i alle slags størrelser. Vi er placeret i centrum af Skive by på Nordbanevej hvor vi har en stor udendørs udstilling af mindesten som er tilknyttet værkstedet. Ligeledes har vi en indendørs udstilling i vestergade.

Vi laver alle forskellige bogstavstyper og dekorationer, både indhugget i stenen men også monteret med bronze. Vi er meget løsningsorienteret og ser hellere muligheder frem for begrænsninger.

Hos os arbejder vi mest med mindesten og kirkegårdsservice, men løser også mange andre opgaver. Her kan nævnes navneindhugning i gårdsten, produkter til nybyggerier, velkomststen til firmaer og meget andet.

Ingen opgave er for stor eller snæver hos os.

(+45) 21 70 62 12
brodersen@skivestenhuggeri.dk